BIO
Sandra Chevrier
Canada
Sandra Chevrier bor for tiden i Montreal, Quebec. Hun er en blikkoppsamler, en idéforfølger og en heltids alenemor.
Arbeidet hennes fører henne til å reise over et bredt spekter av svingende emosjonelle gåter og konsepter som har satt standarden for vår moderne kommunikasjon. Arbeider i et hjemmestudio, produserer Sandra sitt arbeid på heltidsskala og aggressivt forfølger en felles tråd til det er slitt bort, og lar henne begynne på en ny bane.

Hun blottlegger begrensningene i vår verden, våre selvpålagte forventninger og merdene vi har tillatt å hindre oss fra livets fulle opplevelse.
Arbeidene hennes vises i Canada, så vel som i USA, Storbritannia og Europa og Asia. Serien ‘‘ Super heros Cages ’’ oppnår en verdensomspennende suksess. Hennes kunst er nå i hendene på samlere over hele kloden; Europa, USA, Nederland, Japan, New Zealand, Australia, Russland …
Serien “bur” handler om kvinner som prøver å finne frihet fra samfunnets snodde forestillinger om hva en kvinne burde eller ikke bør være. Disse kvinnene innkapslet i disse murene med imponerende maling eller tegneserier som maskerer deres person, symboliserer kampen som kvinner går gjennom med å ha disse falske forventningene til skjønnhet og perfeksjon, så vel som de begrensningene samfunnet legger på kvinner, og ødelegger det som virkelig er vakkert av å plassere kvinner i disse identitetsfengslene. Ved å gjøre det ber samfunnet dem om å bli superhelter.
Sandra bruker collage eller løse og tunge malinger som gjør at kvinnen ser ut til å dukke opp fra den surrealistiske verden innenfor lerretet.

En dans mellom virkelighet og fantasi, sannhet og bedrag.

https://www.sandrachevrier.com

You can pay as you are comfortable

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Round-the-clock delivery 30$
Transportation by plane 105$
Transportation by traine 35$
Transportation by ship 90$